PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Duna Borrégió pályázati felhívást tesz közzé a magyar piacon és a világpiacon is jól kommunikálható, ötletes, frappáns, jól hangzó fajtanevet az alábbi szőlőfajtákból készült borokra:

Cserszegi fűszeres: fehér, illatos, jó zamatú, gyümölcsös jellegű, friss bor.

Pannonija: fehér, rizling típusú, jó minőségű, tartalmas bor, a szőlő vegyszermentesen termeszthető, betegségeknek ellenálló.

Bácska: fehér, rizlingszilváni típusú , könnyed, jó zamatú, harmonikus bor, a szőlő betegségeknek ellenálló, biotermesztésre alkalmas.

A legjobb fajta nevekkel pályázókat fajtánként 50 – 50 ezer forint értékű utalvánnyal
(borválogatás + két személyes borkóstoló vacsorával) díjazzuk:

Az utalvány beváltható:

  • Frittmann Testvérek Kft. (6230 Soltvadkert, Eötvös u. 5.)
  • Koch Borászat (6445 Borota, V. ker. 5.)
  • Kökény és Fia Családi Borászat (2738 Cegléd, hrsz.: 0312/26, Külső Budai út)

A pályázat benyújtási határideje: 2017. május 24.

A nevezéseket a Hajós-Bajai Hegyközségi Tanács email címére kérjük beküldeni: hajosbajaiht@gmail.com

A pályázatok eredményességének elbírálása és a győztes pályázók nevének kiválasztása a Duna Borrégió Borversenyén történik a borbírálók és meghívott vendégek szavazati alapján!

A pályázat arra a fajtára eredményes, melyre legalább száz pályázat érkezik. Egy pályázó egy szőlőfajtára egy névvel pályázhat, és nem kötelező mindhárom szőlőfajtára pályázni. A nevek kiválasztása fajtánként történik, egy pályázó akár mindhárom díjat is elnyerheti.

Vélemények

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.