Adventi Nyitott Pince Napok 2017 @ Hajósi Pincefalu

December 9. – Hajós ízei – Adventi Nyitott Pince Napok!

Nem az a fontos, hogy hányadszor, hanem, hogy hogyan? Ettől függetlenül kijelentjük, hogy sokadszor és fantasztikus adventi/karácsonyi hangulatban ünnepeljük meg a hajósi borokat. Megünnepeljük, hogy végeztünk a szürettel és azt is, hogy egy kiváló évjárat szőlőiből készítettünk borokat Hajóson a Pincefaluban. Persze azt is vidáman vesszük tudomásul, hogy hamarosan itt az év vége, a meghitt Karácsonyi időszak.

Ezeket a hangulatokat és ízeket igyekszünk évek óta kerek egésszé gyúrni az Adventi Nyitott Pincék boros gazdáinak prezentációival és a borokhoz tartozó ínycsiklandó falatokkal.

Már megbizonyosodhattunk róla, hogy a bor és a mézeskalács kitűnően megférnek egymás mellett, de azt is tudjuk, hogy milyen sajt illik leginkább a karácsonyi asztalra, vagy melyik borból készül a legfinomabb forralt bor.

December 9-én ismét karácsony-illatúak lesznek a pincefalu utcái. Sétálgatva azokon be-betérhetünk egy-egy présházba, amelyek ablakából kiszűrődő fények és hangok szíves vendéglátást ígérnek az arra járóknak. 

Az 1200 borospince közötti tájékozódást térképek, a présházak elé tűzött zászlók és az ablakokban világító fények segítik. Aki a kóstolástól kimerülten nem szeretne autóba ülni, az kényelmes szállást is találhat valamelyik barátságos hangulatú pincepanzióban.

A RENDEZVÉNYEN FELLELHETŐ BORFAJTÁK:
Többek között Cabernet Franc és Sauvignon, Kékfrankos, Zweigelt, Kadarka, Olaszrizling, Cserszegi Fűszeres, Kövidinka, Irsai Olivér stb.
—————————————

LÁTOGATÓI INFORMÁCIÓK

BELÉPŐ: 3000 Ft, amiért egy borospoharat, 20*0,5 dl-es kóstolójegyet, valamint egy térképet adunk. 

IDŐPONT és NYITVATARTÁS: 
2017. december 9. szombat – 14:00 – 
INFORMÁCIÓS PONT NYITVA TARTÁS:
2017. december 9. szombat 14.00 – 21.00-ig

MEGKÖZELÍTÉS: Hajós ? Pincefalu, Borbíró utca (GPS: 46.3851588608649 / 19.150242805481)

SZÁLLÁS: a Pincefaluban fürdőszobával ellátott vendégszobák állnak rendelkezésre (vintegro@gmail.com)

ELÉRHETŐSÉGEK: 
Szállás és egyéb információ: vintegro@gmail.com
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1811433818899143/
——————————-

A HAJÓSI PINCEFALURÓL

Bővebben a Hajósi Pincefaluról: www.hajosi-pincefalu.hu
Videó Hajósról: https://www.youtube.com/watch?v=5N4R1hTzkz8

Vélemények

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.